Për informacione 00355 45 60 90 70 ose email info@onlinemarketingacademy.al

PUNËSIMI NË MEDIAT SOCIALE

TASHMË ËSHTË E MUNDUR QË TË INVESTONI NË PROFESIONIN MË TË KËRKUAR NË BOTË

MËSONI MË SHUMË

PUNA SI SOCIAL MEDIA MANAGER

MUNDENI TË KONKURRONI NË NJË TREG NDËRKOMBËTAR TË MIRËPAGUAR

KLIENTË GLOBALË

ÇFARË TRAJNIMESH OFROJMË


Trajnimet tona janë krijuar për të qënë të kuptueshme nga të gjithë. Edhe individët të cilët nuk kanë njohuri të mirëfillta për mediat sociale mund të përdorin informacionin e marrë dhe të fillojnë një karrierë Online

Trajnim për Social Media manager

Mësoni profesionin më të kërkuar në botë. Sipas studimeve të realziuara ka 1 specialist për më shumë se 800 nevoja.

Affilate Marketing Manager

Trajnim për të mësuar Artin e Ndërmjetësimit! Si të ndërtoni një biznes online duke fituar komision nga çdo shitje që ndërmjetësoni.

Network Marketing Leader

Mëso si të themelosh dhe përmirësosh nivelin e Rrjetit tënd në kompaninë që je pjesë. Network Marketing është biznesi i shekullit 21. Bëhuni pjesë duke u aftësuar me teknikat e duhura.

PUNËSOHUNI ONLINE

Mësoni si të punoni online në të paktën 10 mënyra të ndryshme. Mësoni të punoni për klientë nga e gjithë bota.

EKIPI DREJTUES


Themeluar me dëshirën për të sjellë një ndryshim të dukshëm në jetën e marketerëve të rinj.

Eksperte në Internet Marketing dhe Social Media prej 2011

Eljona Kosta

Co-Founder

Network Marketing Leader prej vitit 2013

Pamela Germani

Co-Founder

Po rekrutojme

Staf

Social Media Asistent

Po rekrutojme

Staf

CRM


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NjdvzBk3s4k&w=640&h=360]

PROGRAMET & TARIFAT


Këto paketa janë dizenjuar për t'ju dhënë informacionin më të plotë me koston më të ulët

 • Social Media Manager

 • 279 EUR
 • Internet Marketing Bazat i Përfshirë
 • Aplikim Praktik i Strategjive
 • Akses në Mjete dhe Programe
 • Sugjerim Klientësh Potencialë
 • *Mundësi Fitimi mbi $800 / muaj
 • Regjistrohu
 • Internet Marketing Bazat

 • 230 EUR
 • Konceptet Bazë Të IM
 • E-mail Marketing
 • Ndërmjetësim Në Shitje
 • Si Të Punoni Online
 • Reklamimi Online
 • Regjistrohu
 • Network Marketing

 • 000 ALL
 • ... së shpejti
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • Regjistrohu

BLOG


Mësoni të rejat më të fundit nga fusha e Internet dhe Network Marketing

Një mundësi më tepër sesa thjesht për të pasur të ardhura shtesë.

“Njerëzit më të pasur në botë kërkojnë dhe ndërtojnë rrjete, të tjerët kërkojnë punë” Robert Kiyosaki (Sipërmarrës, Autor) Çdo gjë në botë funksionon e lidhur në rrjet, duke f[...]

Lexoni më tepër

Bota po Ndryshon!

E keni vënë re se sa shpejt po ndryshon gjithçka? Bota çdo ditë e më shumë po bëhet e frikshme nga ndryshimet e mëdha teknologjike që po ndodhin. Vetëm para 5 apo 6 vitesh ne akoma përdorn[...]

Lexoni më tepër

Përparësitë e Online Marketing VS Offline Marketing

Kur bëhemi gati për të lançuar Marketingun Online të Biznesit në krahasim me atë offline apo Marketingun klasik Tradicional, gjejmë shumë avantazhe. Jo vetëm bota e webit ka ndryshuar në m[...]

Lexoni më tepër

Si të Marrim Në Dorë Jetën Tonë!

A ka ardhur koha për JU, të merrni në dorë jetën tuaj? Shpesh ndaj me ndjekësit tanë të blogut dhe studentë të kaluar apo aktualë mësime motivuese, duke iu paraqitur realitetin që do të [...]

Lexoni më tepër

Përfito ulje në çmim duke përdorur kodin promocional.

Online Marketing Academy i mirëpret ndryshe 10 të parët!  Kodet Promocionale janë një mënyrë më e mire për ti vlerësuar klientët që në momentin e parë. Për këtë arsye ne kemi zgjedhu[...]

Lexoni më tepër

9 Arsye Pse të Punosh Online

Interneti është fenomeni më i madh social-ekonomik i këtij shekulli. Ai ka ndryshuar mënyrën se si njerëzit komunikojnë, bashkëpunojnë dhe jetojnë. Por gjithashtu ka krijuar dhe një lloj t[...]

Lexoni më tepër

5 Përfitimet e Përdorimit të Fushatave Online Marketing

Gjatë zhvillimit të një fushate Online Marketing për të promovuar produktet apo shërbimet e tua, mund të përmirësosh në mënyrë të ndjeshme dërgimin e informacionit në mënyrë më të [...]

Lexoni më tepër

Çfarë është Internet Marketing?

Shumë biznese  në ditët e sotme  janë duke integruar Internet Marketingun, për arsye se është një nga mënyrat më pak të kushtueshme për të arritur në një treg me miliona shikues dhe l[...]

Lexoni më tepër

KONTAKTONI


Plotësoni formën më poshtë për të na dërguar komentet apo pyetjet tuaja

<iframe